1. Zagrejati rernu na 180 stepeni. Zaseći meso na pola tako da se dobije veće parče koje može da se urola. Posoliti i pobiberiti. Kleku izgnječiti i rasporediti po mesu. Kiseli kupus iscediti i takođe rasporediti po mesu. Uviti u rolati i pričvrstiti čačkalicama ili kuhinjskim koncem.
2. Zagrejati ulje i ispržiti meso na jakoj vatri, sa svih strana. Dodati krupno sečeni luk. Naliti vodom, začiniti i ubaciti u rernu da se krčka 2 sata, uz prelivanje.
3. Kuvati krompire 15 minuta u ljusci. Procediti, oljuštiti ih i ispržiti na maslacu. Meso izvaditi, a u masnoću umešati majčinu dušicu i gustin, razmućen sa 125 ml vode. Servirati meso, krompire i sos.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus