1. Zagrejte rernu na 180 stepeni.
2. Iseckajte bundevu na kockice veličine 1,5 cm. Rasporedite kockice na papir za pleh obložen papirom za pečenje i pecite u rerni 30 minuta.
3. Pripremite rižoto dok se bundeva peče. Izgnječite beli luk, a pera mladog sitno iseckajte.
4. Zagrejte kašiku maslinovog ulja i puter na umerenoj temperaturi.Dodajte mladi luk i beli luk. Kada luk omekša, dodajte kim i pirinač. Dobro promešajte i kuvajte ok 1 minut.
5. Dodajte pola šolje supe i povremeno mešajte dok pirinač ne upije tečnost. Tako postepeno dodajte i ostatak supe dok rižoto sve ne upije. Biće vam potrebno oko 20 minuta. Kuvajte dok pirinač ne omekša.
6. Kada je pirinač skuvan, dodajte pečenu bundevu, rendani parmezan, iseckan korijander i ukrasite začinima po želji.