1. Meso oprati, osušiti, posoliti, pobiberiti i iseći na kockice. Potom ga kratko propeći na vrelom ulju. Dodati crni luk, dinstati ga zajedno sa mesom i zaliti belim vinom. Doliti supu od povrća i sve krčkati poklopljeno oko 60 minuta.
2. Dodati iseckanu šargarepu i kuvati još 10 minuta. Glatko umutiti gustin s malo hladne vode. Dosuti uz brzo mešanje da se u sosu ne bi stvorili grumenčići. Dodati praziluk, kratko prokuvati i skinuti sa vatre. Umešati pavlaku, začiniti i poslužiti.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus