1. Pileće meso oprati i prosušiti. Vegetu, koru i sok od limna, soja sos pomešati i filete u smesi marinirati 10 minuta.


Sastojci:

Za meso:

- 4 fileta pilećih prsa (po 150 g)
- kašičica vegete
- izrendana kora i sok jednog limuna
- 8 kašika soja sosa

Za šareno povrće:

- 200 g graška šećerca
- 2 tikvice
- 200 g šargarepe
- 2 kašike ulja
- ljuta aleva paprika
- so
- 6 kašika soja sosa
- 100 ml supe
- 100 g klica graška
- 2 kašike susama
- kupus 

2. Grašak šećerac i tikvice oprati i očistiti. Tikvicu iseći na režnjeve. Šargarepu oprati, očistiti i iseći na tanke štapiće. Kupus očistiti i iseći. Ulje zagrejati u voku ili običnom tiganju. Grašak pržiti oko minut uz stalno mešanje. Dodati tikvice i šargarepu, pa povrće kuvati još 2 minuta. Začiniti ljutom alevom paprikom, solju i sa 4 kašike soja sosa. Doliti supu i sve zajedno kuvati još 5 min.

3. Pileće filee pržiti sa svake strane po 3 minuta u roštilj tiganju sa duplim dnom. Klice oprati, ocediti i zajedno sa susamom dodati povrću. Uz stalno mešanje kuvati još 2 minuta. Meso iseći i preliti preostalim soja sosom. Servirati na mešanom povrću.