1. Pileće meso oprati i prosušiti. Vegetu, koru i sok od limna, soja sos pomešati i filete u smesi marinirati 10 minuta.
2. Grašak šećerac i tikvice oprati i očistiti. Tikvicu iseći na režnjeve. Šargarepu oprati, očistiti i iseći na tanke štapiće. Kupus očistiti i iseći. Ulje zagrejati u voku ili običnom tiganju. Grašak pržiti oko minut uz stalno mešanje. Dodati tikvice i šargarepu, pa povrće kuvati još 2 minuta. Začiniti ljutom alevom paprikom, solju i sa 4 kašike soja sosa. Doliti supu i sve zajedno kuvati još 5 min.
3. Pileće filee pržiti sa svake strane po 3 minuta u roštilj tiganju sa duplim dnom. Klice oprati, ocediti i zajedno sa susamom dodati povrću. Uz stalno mešanje kuvati još 2 minuta. Meso iseći i preliti preostalim soja sosom. Servirati na mešanom povrću.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus