1. Pileće meso oprati i prosušiti. Vegetu, koru i sok od limna, soja sos pomešati i filete u smesi marinirati 10 minuta.
2. Grašak šećerac i tikvice oprati i očistiti. Tikvicu iseći na režnjeve. Šargarepu oprati, očistiti i iseći na tanke štapiće. Kupus očistiti i iseći. Ulje zagrejati u voku ili običnom tiganju. Grašak pržiti oko minut uz stalno mešanje. Dodati tikvice i šargarepu, pa povrće kuvati još 2 minuta. Začiniti ljutom alevom paprikom, solju i sa 4 kašike soja sosa. Doliti supu i sve zajedno kuvati još 5 min.
3. Pileće filee pržiti sa svake strane po 3 minuta u roštilj tiganju sa duplim dnom. Klice oprati, ocediti i zajedno sa susamom dodati povrću. Uz stalno mešanje kuvati još 2 minuta. Meso iseći i preliti preostalim soja sosom. Servirati na mešanom povrću.
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom