Ostalo

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Musaka od kiselog kupusa

Autor Stvar ukusa
Autor Stvar ukusa

Pikantnija verzija voljene musake ukusom podseća na sarmu.

 Izvor: Profimedia/Shutterstock

1. Kupus ispržite. Pirinač skuvajte u slanoj vodi i ocedite. Meso ispržite sa lukom, posolite, pobiberite i ohladite, pa dodajte jaje.


Sastojci:

1 kg kiselog kupusa ribanca
500 g mlevenog mesa
1/2 šolje pirinča
glavica crnog luka
jaje + 2 žumanceta
2 dl kiselog mleka
malo mleka
so, biber

2. U zemljanu posudu ili tepsiju ređ ajte kupus, pirinač, meso dok ne potrošite materijal i završite s kupusom.

3. Preliti mešavinom od kiselog mleka i žumanaca, sa malo mleka. Pecite na umerenoj vatri oko 60 minuta, dok kupus na vrhu nepostane sme đ.

Komentari 0

Vaš komentar je uspešno poslat i postaće vidljiv čim ga naši administratori odobre.

Slanje komentara nije uspelo.

Nevalidna CAPTCHA

Inicijalizacija u toku...

Najnovije

Recepti

Trikovi i saveti