1. Isecite pileća prsa na manje šnicle.


Sastojci:

2 veća parčeta pilećih prsa

2 glavice crnog luka

4 kašike soka od paradajza

so, biber

suvi začin

ulje za prženje

peršun po želji

voda

2. Posolite ih, pobiberite po ukusu. 

3. Na kratko ih propržite na ulju oko 2-3 minuta. 

4. Izvadite ih, a iskoristite ulje i ubacite iseckan luk. Prodinstajte i dodajte kuvani paradajz. 

5. Stavite prsa u sos i dinstajte još malo. Dodajte pola čaše vode ako želite da sos bude ređi. 

6. Ukus možete pojačati začinima - npr. peršunom ili belim lukom u prahu. 

7. Servirajte toplo uz kuvane krompire. 

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/