1. Kuvano pileće meso osloboditi od kostiju i sitno iseckati. 


Sastojci:

250 g kuvanog pilećeg mesa iz supe

100 g punomasnog trapist sira

2 jaja

2 kašike prezli

1 kašika brašna

1 prepuna kašika kisele pavlake

malo soli

malo kurkume

malo maslinovog ulja za prženje

2. Sir narendati.

3. U posudi pomešati iseckano pileće meso i narendan sir.

4. Dodati so, kurkumu, prezle, brašno, jaja i kiselu pavlaku.

5. Dobro izmešati viljuškom. 

6. Kašikom vaditi uštipke na dlan posut prezlima i odlagati na ravnu površinu.

7. U tiganju zagrejati ulje i pržiti uštipke na jačoj vatri uz okretanje oko 10-tak minuta da dobiju lepu zlatnu boju.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa  

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: Serbian cafe