1. Isecite krompir i šargarepu na kolutove. Kuvajte ih 15 minuta u vodi u kojoj ste stavili pola kockice supe. 


Sastojci:

pola kilograma krompira

4 šargarepe

pola kocke za supu 

3 jaja

2 dcl pavlake za kuvanje

100 g rendanog trapista

100 g slanine

so, biber

malo putera ili ulja za podmazivanje

2. Zagrejte rernu na 200C. Umutite jaja, pavlaku, trapist, malo soli i bibera.

3. U pleh ređajte pola kuvanog povrća, malo posolite, pa prelijte sa pola umućenog sosa od jaja, pavlake i trapista. 

4. Ponovite i prelite sosom i odozgo stavite komadiće slanine. 

5. Pecite oko 40 minuta. 

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa  

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/