1. U zagrejanu šerpu stavite ulje ili mast. Stavite na kratko batake da porumene. Izvadite ih. Iseckajte na krupnije krompir, luk i beli luk. I stavite u istu šerpu gde ste pržili meso zajedno sa zamrznutim povćem. 


Sastojci:

4 bataka bez kostiju (ili pileće belo meso)

4 krompira

1 crni luk

3 čena belog luka

1 kesa smrznutog mešanog povrća 

ulje ili mast

so, biber

slatka paprika

pola čaše paradajz soka

2. Dodajte paradajz sok, malo vode i ostavite da krčka. Posle 15-tak minuta vratite batake.

3. Poslolite, pobiberite i stavite pola kašike slatke paprike. 

4. Meso i povrće treba da se krčkaju oko 1 sat. 

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa 

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/