1. U 1,5 dl mlake vode omekšajte pečurke, ocedite ih, a vodu sačuvajte.


Sastojci:

10 g sušenih pečuraka

2 tikvice – šargarepa

struk celera

2 glavice crnog luka

1 kašika maslinovog ulja

ispasiran čen belog luka

50 g palente

1 dl supe od povrća

1/2 kašičice majčine dušice

1/2 kašičice ruzmarina

so i biber

200 g mocarele

2. Pečurke iseckajte, tikvice prepolovite i izdubite. Sargarepu, celer, sredinu tikvica i crni luk iseckajte na kockice.

3. Na zagrejanom ulju prodinstajte povrće i beli luk.

4. Dodajte palentu, pečurke, vodu u kojoj su se kuvale, supu i začine, pa sve kuvajte 10 minuta.

5. Dobijenom masom napunite tikvice, dodajte mocarelu, pa pecite u vreloj rerni dvadesetak minuta.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/

Izvor: sanportal.info