1. Pileća prsa posolite, pobiberite i poređajte u tepsiju.
2. U maloj posudi pomešajte med, senf, bosiljak i papriku.
3. Dobro promešajte i pospite polovinu sosa preko piletine.
4. Pecite u rerni zagrejanoj na 180 stepeni 30 minuta.
5. Okrenite piletinu i premažite ostatkom sosa pa pecite još 15 minuta.
6. Služiti uz varivo
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: domacica.com
Koliko tačno soli se stavlja u bure kada se kiseli kupus?
Najbolji recept za kiseli kupus - sa suvim mesom, slaninom i šljivama
3 najbolja i najbrža recepta za pripremu šarana za Svetog Luku
Kiš loren - najbolja francuska pita sa slanininom i sirom
Održan treći Maxi nacionalni festival hrane: Proizvođači iz cele Srbije izložili širok spektar voća i povrća