Isprobajte ovaj brz i jednostavan recept za omiljeni čokoladni desert u bogatoj i brzinskoj varijanti.
Sastojci za tortu:
30 g kakao praha
90 g brašna
malo soli
prašak za pecivo
Pogledajte i Brzo i lako: Čokoladna torta koja se ne peče
20 g šećera ili prstohvat stevije (imajte na umu da je stevija puno slađa od šećera i da vam treba znatno manja količina)
6 malih kašičica kokosovog ili biljnog ulja
80 ml mleka po izboru ( pirinčano, kravlje, bademovo )
pola kašičice ekstrakta vanile
Način pripreme:
Pomešajte suve sastojke. Potom dodajte tečne i sve dobro pomešajte. Smesu stavite u manji kalup za torte i pecite 14 minuta u rerni na 170 stepeni. Ukoliko ipak želite da je malo dekorišete čokoladna glazura je brzo i efikasno rešenje.
Štanglice od čokolade i kikirikija
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima