Isprobajte ovaj brz i jednostavan recept za omiljeni čokoladni desert u bogatoj i brzinskoj varijanti.
Sastojci za tortu:
30 g kakao praha
90 g brašna
malo soli
prašak za pecivo
Pogledajte i Brzo i lako: Čokoladna torta koja se ne peče
20 g šećera ili prstohvat stevije (imajte na umu da je stevija puno slađa od šećera i da vam treba znatno manja količina)
6 malih kašičica kokosovog ili biljnog ulja
80 ml mleka po izboru ( pirinčano, kravlje, bademovo )
pola kašičice ekstrakta vanile
Način pripreme:
Pomešajte suve sastojke. Potom dodajte tečne i sve dobro pomešajte. Smesu stavite u manji kalup za torte i pecite 14 minuta u rerni na 170 stepeni. Ukoliko ipak želite da je malo dekorišete čokoladna glazura je brzo i efikasno rešenje.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus