Mnogi vole da prave prženice, a kako i ne bi, kada spajaju ukusno i korisno. Ukoliko vam je ostalo nešto starog hleba, a u frižideru imate jaja, pola posla vam je već završeno.
Međutim, ukoliko želite da poboljšate ukus prženica i da poližete prste nakon jela, dovoljno je da uvedete samo jednu promenu.
PROČITAJTE JOš: 6 najčešćih grešaka u pripremi prženica
U jednoj činiji dobro umutite nekoliko jaja, broj zavisi od broja kriški hleba, pa je bolje da umutite manje, jer ćete ukoliko zafali, moći samo da dodate. Bitno je da jaja mutite žicom ili viljuškom, a ne mutilicom. Sastojak koji ćete dodati u jaja, pored malo soli, jeste kim.
Osim što ćete uživati u ukusu, kim ima i odlično dejstvo na zdravlje, a između ostalog ubrzava kretanje hrane kroz organizam.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
PROČITAJTE I:
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus