Mnogi vole da prave prženice, a kako i ne bi, kada spajaju ukusno i korisno. Ukoliko vam je ostalo nešto starog hleba, a u frižideru imate jaja, pola posla vam je već završeno.
Međutim, ukoliko želite da poboljšate ukus prženica i da poližete prste nakon jela, dovoljno je da uvedete samo jednu promenu.
PROČITAJTE JOš: 6 najčešćih grešaka u pripremi prženica
U jednoj činiji dobro umutite nekoliko jaja, broj zavisi od broja kriški hleba, pa je bolje da umutite manje, jer ćete ukoliko zafali, moći samo da dodate. Bitno je da jaja mutite žicom ili viljuškom, a ne mutilicom. Sastojak koji ćete dodati u jaja, pored malo soli, jeste kim.
Osim što ćete uživati u ukusu, kim ima i odlično dejstvo na zdravlje, a između ostalog ubrzava kretanje hrane kroz organizam.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našoj Facebook stranici - Stvar ukusa
PROČITAJTE I:
AKO JE VAMA NEŠTO VAŽNO, VAŽNO JE I NAMA: SLAVIMO 20 GODINA!
Čuvena torta Marlenka kao iz reklame
Pileći file na italijanski način
Zimnica od zelene boranije
Najbolji burger od goveđeg mesa