1. Meso iseći na kockice veličine 3 cm. Zagrejati preostali maslac, pa na njemu pržiti meso uz stalno okretanje. Posoliti i pobiberiti po ukusu, pokapati lozovačom. Izvaditi meso iz tiganja i držati ga u zagrejanoj rerni.
2. Očistiti glavice crnog luka, iseći ga na kockice, pa ga dinstati na maslacu na kojem se pržilo meso. Doliti belo vino, supu i pavlaku, pa sve ostaviti da kuva oko 3 minute. Umešati u sos sok od limuna i senf, pa ostaviti da kratko kuva. Dodati gustin, pa dobro posoliti i pobiberiti.
3. Sos dobro ispasirati. U sos sipati isprženo goveđe meso. Uz ovo jelo lepo se slažu brokoli i šargarepa.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus