1. Kupus razdelite na listove i blanširajte svaki u slanoj vodi. Odsecite središnji deo ako je suviše debeo.
2. Šargarepu i tikvicu narendajte. U posebnom sudu pomešajte jaja s mlekom, pirinčem, pečurkama, lukom, povrćem i začinima.
3. Dobro zamesite i dobijenom smesom punite sarme. Sarme poređajte u dublju šerpu i prelijte sosom od paradajza.
4. Sarme na laganoj vatri kuvajte oko sat vremena.
Izvor: Žena
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus