1. Zagrejte ulje u tiganju i propržite pečurke 2-3 minuta, pa umešajte i kinou. Održavajte bujon vrućim u odvojenoj šerpi, na laganoj temperaturi. Kutlaču bujona sipajte u tiganj sa pečurkama i mešajte sve dok ne ispari. Dodajte pirinač, pa ponovljajte postupak sa bujonom sve dok ga ne potrošite, a kinoa i pirinač postanu meki i kuvani.
2. Dodajte lišće majčine dušice i dobro izmešajte. Podelite u 4 porcije i služite sa narendanim parmezanom odozgo.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus