1. Zagrejte rernu na 180 C.
2. U posudi promešajte palentu, brašno, šećer, so i prašak za pecivo.
3. Dodajte ulje, otopljeni puter, med, umućena jaja i mleko. Sve dobro promešajte dok ne dobijete homogenu smesu, a zatim je sipajte u pouljen i pobrašnjen pleh.
4. Pecite kolač u zagrejanoj rerni oko 35 minuta.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus