1. Šampinjone oprati, osušiti, pa ih iseći krupnije.
2. U šerpi zagrejati ulje i na njemu prodinstati pečurke.
3. U drugom tiganju ispržiti kajganu od tri jajeta. Zatim skinuti sa šporeta šerpu sa pečurkama i tiganj sa kajganom. Ohladiti i zatim pomešati. U međuvremenu kriške starog hleba potopiti u činiju sa mlekom.Nakvašen hleb dodati u masu sa pečurkama i kajganom, razbiti jaje, pa začiniti solju i biberom.
4. Od mase praviti oblike šnicle, umakati ih u prezle, pa pržiti na vrelom ulju. Ovo jelo ima odličan ukus i pogodno je za one koji ne jedu meso. Služiti toplo i uz dodatak raznih vrsta zelene salate, tanko sečenim kolutovima crnog luka i sa par kriški paradajza.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus