Fenomenalan kolač koji će uspeti svima i to iz prvog pokušaja. Nema puno prljavih sudova, a šporet se uopšte ne koristi. Samo umutite sastojke i premažite preko piškota. Odlična poslastica sa vanila filom i čokoladnim se prosto topi u ustima.
Sastojci:
- 500 g piškota
- 250 ml mleka
Za fil od vanile:
- 500 ml slatke pavlake
- 100 g šećera
- 1 kesica puding od vanile (koji se ne peče)
Za čokoladni fil:
- 500 ml slatke pavlake
- 100 g šećera
- 1 kesica pudinga od čokolade (koji se ne peče)
Priprema:
Umočite piškote u mleko i poređajte u pleh. Sve sastojke za čokoladni krem sipajte u posudu i umutite. Premažite preko keksa. Isto uradite i sa sastojcima za vanila krem i premažite preko čokoladnog. Za kraj poređajte još piškota umočenih u mleko i stavite tortu 2 sata u frižider.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus