Zasladite se posle ručka omiljenim desertom koji se pravi na malo drugačiji način.

Sastojci:

  • 4 jabuke
  • 2 jajeta
  • 50 g šećera
  • 100 ml mleka
  • 200 g pšeničnog brašna

Priprema:
Jabuke očistite od koštice i isecite na kriške. Prelijte sa malo limunovog soka. Dno kalupa obložite pek papirom, a ivice premažite maslacem. Sipajte jabuke, a zatim jaja umutite sa šećerom, pa dodajte mleko sobne temperature i prosejano brašno. Posle svakog dodavanja umutite. Sipajte preko jabuka i pecite 40 minuta na 190°C. Pospite šećerom u prahu.

Pročitajte i: Desert BEZ JAJA: Banana split torta gotova za 20 minuta - NE PEČE SE (VIDEO)

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu

Izvor: stvarukusa.rs