Predivne, mekane i ukusne sto je najvažnije.

Sastojci:

  • 700 g šećera
  • 250 g margarina
  • 100 g čokolade
  • 600 g mleka u prahu
  • 3 table oblandi

Priprema:

Izmešati šećer sa 2dcl vode i ušpinovati (prokuvati dok se šećer ne istopi).

Margarin ostavite na sobnoj temperaturi da ga lakše umutite. Umućenom margarinu dodati mleko u prahu. Dobro umutiti zajedno.

Vreo sirup sipati u umućen margarin sa mlekom u prahu.Sve izmiksati. Podeliti na dva dela, u jedan dodati otopljenu čokoladu, drugi deo ostaje takav kakav jeste.

Pročitajte i: STARO JELO, NOVI NAČIN PRIPREME: Napravite SARMU kakvu nikada niste i to za DUPLO manje vremena!

Kada se ohladi, filovati: oblanda, tamniji fil sa čokoladom, oblanda, svetliji fil, oblanda.
Pritisnuti malo da se oblande slepe, ostaviti da stoji da se stegne, najbolje u frižideru. Seći po želji štanglice.

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu

Izvor: serpica.net