Predivne, mekane i ukusne sto je najvažnije.
Sastojci:
- 700 g šećera
- 250 g margarina
- 100 g čokolade
- 600 g mleka u prahu
- 3 table oblandi
Priprema:
Izmešati šećer sa 2dcl vode i ušpinovati (prokuvati dok se šećer ne istopi).
Margarin ostavite na sobnoj temperaturi da ga lakše umutite. Umućenom margarinu dodati mleko u prahu. Dobro umutiti zajedno.
Vreo sirup sipati u umućen margarin sa mlekom u prahu.Sve izmiksati. Podeliti na dva dela, u jedan dodati otopljenu čokoladu, drugi deo ostaje takav kakav jeste.
Kada se ohladi, filovati: oblanda, tamniji fil sa čokoladom, oblanda, svetliji fil, oblanda.
Pritisnuti malo da se oblande slepe, ostaviti da stoji da se stegne, najbolje u frižideru. Seći po želji štanglice.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: serpica.net
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus