Umesite ovu brzu pogaču i ne morate ujutru da kupujete svež hleb.
Sastojci:
- 3 šolje brašna
- 1 kašika šećera
- 1 kašika soli
- 2 kašike putera
- 11 g suvog kvasca
- 2 šolje vode
- 1 žumance
- susam i kim
Priprema:
Izmešajte sve sastojke (sem žumanca, susama i kima) i umesite testo. Pustite da odstoji sat vremena. Premesite testo i stavite u nauljeni okrugli kalup. Pustite da odstoji još 30 minuta. Žumancem premažite testo. Pospite susamom i kimom. Pecite 30 minuta na 180°C.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus