1. Naseckati sremuš a rotkvice oprati i iseckati na kolutiće.
2. Hleb premazati krem sirom. Možete koristiti krem sir sa paprikom, šunkom ili začinskim biljem, pa će i ukus biti drugačiji.
3. Preko sira staviti naseckan sremuš i rotkvice.
Sendvič sa krem sirom i sremušem
Malo sastojaka a bogatstvo ukusa - kombinacija sira i sremuša je odlična.
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus