Brza pita kojoj niko ne može da odoli.
Sastojci:
- 150 g kajmaka
- 300 g kukuruznog brašna
- 3 dcl mleka
- 1 kašika masti ili 1 šoljica ulja
- 300 g sira
- 2 jajeta
Priprema:
U posudi pomešajte žumanca, mast (ulje) i kajmak, pa dodajte sir, mleko i brašno. Sve lepo sjedinite i na kraju dodajte sne od belanaca. Umesite testo (treba da bude žitko). Izlijte testo u duboku i dobro podmazanu tepsiju i pecite na jakoj vatri da lepo porumeni.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus