Brza i jednostavnja priprema bez razvlačenja kora.
Sastojci:
- 1 čaša griza
- 1 čaša belog brašna
- 1/2 čaše kukuruznog brašna
- 2 čaše mleka
- 1 čaša ulja
- 2 jajeta
- 1 prašak za pecivo
- pavlaka po želji
- 300 g sira
Priprema:
1. Umutite jaja, dodajte ulje, sir i so.
2. Posebno u drugoj činiju pomešajte brašno, griz i prašak za pecivo. Sve sjedinite i umesite s jednom čašom mleka.
3. Pecite oko 30 minuta na 200 stepeni dok fino ne porumeni. Zatim izvadite i zalijte ostatkom mleka i polijte po želji pavlakom, pa opet malo vratite u rernu.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus