Brza i jednostavnja priprema bez razvlačenja kora.
Sastojci:
- 1 čaša griza
- 1 čaša belog brašna
- 1/2 čaše kukuruznog brašna
- 2 čaše mleka
- 1 čaša ulja
- 2 jajeta
- 1 prašak za pecivo
- pavlaka po želji
- 300 g sira
Priprema:
1. Umutite jaja, dodajte ulje, sir i so.
2. Posebno u drugoj činiju pomešajte brašno, griz i prašak za pecivo. Sve sjedinite i umesite s jednom čašom mleka.
3. Pecite oko 30 minuta na 200 stepeni dok fino ne porumeni. Zatim izvadite i zalijte ostatkom mleka i polijte po želji pavlakom, pa opet malo vratite u rernu.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom