Ukusan obrok za tili čas.
Sastojci za nadev:
90ml ulja
2 glavice crnog luka
1 rendana šargarepa
2 kašičice slatke začinske paprike
1 šolja pirinča
1 kg mešanog mlevenog mesa
malo suvog začina
malo soli
malo belog luka u prahu
malo bibera
1 jaje
Ostali sastojci:
tikvice
paradajz
paradajz pelat
Priprema:
Fil ispržiti i začiniti po ukusu. Kada se ohladi dodati jedno jaje i lepo promešati. Tikvice oprati, iseći vrhove i izdubiti pa puniti filom. Zatvarati kolutom paradajza. Staviti ih u nauljenu posudu za pečenje i dodati paradajz pelat. Peći na 180 stepeni 45-50min. Prijatno!
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: letinakuhinja
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus