Ukusan obrok za tili čas.

Sastojci za nadev:

90ml ulja
2 glavice crnog luka
1 rendana šargarepa
2 kašičice slatke začinske paprike
1 šolja pirinča
1 kg mešanog mlevenog mesa
malo suvog začina
malo soli
malo belog luka u prahu
malo bibera
1 jaje


Ostali sastojci:

tikvice
paradajz
paradajz pelat

Priprema:

Fil ispržiti i začiniti po ukusu. Kada se ohladi dodati jedno jaje i lepo promešati. Tikvice oprati, iseći vrhove i izdubiti pa puniti filom. Zatvarati kolutom paradajza. Staviti ih u nauljenu posudu za pečenje i dodati paradajz pelat. Peći na 180 stepeni 45-50min. Prijatno!

Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu

Izvor: letinakuhinja