Ukusan obrok za tili čas.
Sastojci za nadev:
90ml ulja
2 glavice crnog luka
1 rendana šargarepa
2 kašičice slatke začinske paprike
1 šolja pirinča
1 kg mešanog mlevenog mesa
malo suvog začina
malo soli
malo belog luka u prahu
malo bibera
1 jaje
Ostali sastojci:
tikvice
paradajz
paradajz pelat
Priprema:
Fil ispržiti i začiniti po ukusu. Kada se ohladi dodati jedno jaje i lepo promešati. Tikvice oprati, iseći vrhove i izdubiti pa puniti filom. Zatvarati kolutom paradajza. Staviti ih u nauljenu posudu za pečenje i dodati paradajz pelat. Peći na 180 stepeni 45-50min. Prijatno!
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: letinakuhinja
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem