Lagani ručak za sve ljubitelje povrća.
Sastojci:
- 1 tikvica
- 1 crni luk
- 1 šargarepa
- so
- 3 kašike brašna
- 4 kašike vode
- 1 jaje
- 1 kašika ulja
Priprema:
Tikvicu, šargarepu i luk iseckajte na sitnije kockice. Posolite i dinstajte poklopljeno nekih 10 minuta.
U međuvremenu sjedinite vodu i brašno, pa dodajte jaje, so i ulje i sve dobro promešajte. U tu smesu dodajte prodnistano povrće i sjedinite.
Kalup za mafine malo nauljite i sipajte smesu (otprilike po 2 kašike). Pecite 15 minuta na 180°C.
Pošaljite nam recept i kreirajte sadržaj sa nama! Formular pronađite OVDE.*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našoj Facebook stranici – Stvar ukusa*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu Izvor: stvarukusa.rs
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom