1. Prelijte sve navedene sastojke vodom i ostavite ih da odstoje preko noći.
2. Ujutru ih iskuvajte 5-10 minuta, ali pazite da se previše ne isuše. Skinite ih s vatre i ostavite 20-30 minuta da odstoje.
3. Po želji dodajte malo soli i poslužite se. Skuvanoj kaši za bolji ukus možete dodati i neko voće poput jabuke ili kakvih manjih sezonskih plodova.
Izvor: zadovoljna.hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus