1. Luk isecite na rebarca, pančetu što sitnije i sve zajedno propržite na malo ulja.
2. Pileću džigericu isecite na sitne komade i dodajte luku i pančeti. Poklopite i povremeno promešajte (džigerica će sama pustiti vodu).
3. Na kraju začinite alevom paprikom i biberom. Dobićete kuvanu džigericu i gust saft .
4. Dodajte crno vino i ostavite da se kuva još koji minut. Tad dodajte soja-sos i balzamiko, pa ostavite da se krčka još oko 5 minuta.
5. Pre nego što sklonite s vatre, još jednom bproverite da li je dovoljno slano. Usitnite u blenderu tako da dobijete finu pastu.
6. Pašteta se služi u papirnim korpicama ili formirana u loptu, na tanjiru, s obaveznom kašičicom.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus