Sastojci:
- 300 g testenine
- 100g slanine, iseckane
- 1 kobasica
- rendani tvrdi sir, po ukusu
- 1 luk, iseckan
Recept za italijansku pastu sa slaninom i kobasicom:
Za ovu pastu ispržite slaninu i kobasicu sa malo ulja i sitno seckanim crnim lukom. Stavite na stranu. U loncu istovremeno kuvajte testeninu u vodi i sa malo soli, i 2 minuta pre kraja kuvanja ocedite testeninu i pomešajte je sa prženom slaninom i kobasicom, prženim na ulju sa lukom. Sipajte i svu masnoću i luk.
Isključite ringlu, ostavite da se ohladi 30 sekundi, a zatim dodajte rendani tvrdi sir po ukusu i izmešajte. Možda ćete želeti da napravite i šarenu pastu sa tunjevinom.
Pročitajte kako da napravite kremastu pastu sa spanaćem i šampinjonima
BONUS VIDEO
StvarUkusa
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus