1. Tikvice očistiti i iseći tanko pa posoliti i ostaviti 30 minuta da omekšaju. Ocediti vodu iz njih.
2. Na svako parče tikvice staviti list šunke, zatim list kačkavalja i poklopiti listom tikvice.
3. Uvaljati u brašno pa u brašno koje ste malo umutili i posolili.
4. Ovo možete ređati u vatrostalnu posudu ili u tepsiju koju ste obložili papirom za pečenje.
5. Ređati sendviče u tepsiju, posuti ih malo susamom. Kao prilog možete staviti i malo krompira pa sve zajedno ispeći na 200 stepeni oko 40-30 min.
Izvor: kodbakeugostima.blogspot.rs
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus