DOMAĆINSKI RECEPT ZA BEĆARAC: Svaka domaćica treba da zna da pripremi jednostavno letnje jelo koje svi vole

Evo kako se priprema bećarac sa mesom.

Stvar Ukusa

Leto ne može da prođe bez bećarca. Odličan je obrok kada su vrućine, a i na leto je pijaca puna paprika i paradajza. Uglavnom se pravi bez mesa, ali mi vam predlažemo recept za sve one koji ne mogu da zamisle ručak bez mesa. Umesto svinjskog možete da koristite pileće, a super je kada ga poslužite sa domaćim sirom

Sastojci:

  • 450 g svinjskog mesa
  • 7 većih paprika
  • 7 paradajza 
  • malo pirinča
  • 1 crni luk

Priprema:

U šerpi na malo ulja prodinstajte sitno seckani crni luk, pa ubacite meso. Kad se meso malo prodinsta dodajte iseckane paprike i paradajz, pa sipajte malo vode. Ostavite da se lepo ukrčka i da povrće pusti sok. Zatim dodajte pirinač i kada se skuva jelo je gotovo.

Izvor: Stvar ukusa