1. Skuvati rezance po uputstvu s pakovanja. Iseckati začinsko bilje. Paradajz iseći na četvrtine ili polovine, zavisi od veličine. Iseckati beli luk. Šunku iseći na tanke trake ili kockice. Zagrejati rernu na180 stepeni.
2. Zagrejati maslac, pa propržiti začinsko bilje, meso, paradajz i beli luk. Začiniti prema ukusu. Procediti rezance i presutiih u nauljenu vatrostalnu posudu. Rasporediti preko prodinstano povrće i meso.
3. Razmutiti sir i pavlaku, posoliti i pobiberiti. Preliti i staviti da se zapeče (oko 10 minuta).
Zapečeni fusili sa piletinom
Peršun i celer daće potpuno novi ukus uobičajenoj kombinaciji testa i piletine.
Još iz kategorije
Goveđa čorba sa povrćem
Pita sa zeljem za post na vodi
Štanglice od čokolade i kikirikija
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama