Ideja za brz i jednostavan ručak.
Sastojci:
500 g makarona
čaša kisele pavlake
300 g feta sira
150-200 g pečenog slanog i oljuštenog kikirikija
ulje
Priprema:
Makarone skuvajte u vodi sa kašičicom soli. Kuvane ih ocediti od vode. U posebnoj posudi usitnite sir, pa sjedinite sa kiselom pavlakom, potom sa makaronama, pa sve dobro izmešajte. Tepsiju podmažite uljem, izlijte polovinu makarona, zatim pospite sitno seckanim pečenim kikirikijem, preko toga stavite drugu polovinu makarona. Zapecite u zagrejanoj rerni na 250°C.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus