Ideja za brz i ukusan obrok.
Sastojci:
- 500 g testenine (taljatele)
- 500 g gotove vakumirane cvekle
- 100 ml maslinovog ulja
- 1 supena kašika soli
- 3 čena belog luka
- 1 kašičica paprike (možete i ljute ko voli)
- 1 kašičica limunovog soka
- Malo bosiljka (ne mora)
- Malo parmezana ili feta sira
Priprema:
Kad se voda ugreje staviti testeninu da se kuva. Dok se testenina kuva u blender ili aparat za pravljenje smutija ubaciti i napravite kašu od cvekle. Dodajte beli luk, maslinovo ulje, so, bosiljak, papriku i još malo mutiti.
Kad se testenina skuva, iscedite vodu, operite pa vratite u šerpu. Dodajte sos i pomešajte.
Kada sipate u tanjir odozgo stavite feta sir ili parmezan.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus