Ovako pripremljenu slaninu možete peći u rerni ili na roštilju. Odlično predjelo kada su neke proslave u pitanju. Zanimljivog ukusa i nešto što treba da se isproba.
Sastojci:
- slanina
- suva šljiva
Priprema:
Slaninu isecite na duge tanke listove, dužine dovoljne da može da se obmota oko šljive. Zatim šljive uvijte u slaninu i svaku pričvrstite čačkalicom, ili ih poređajte na ražnjić štap. Pecite u rerni 10-15 minuta na 200°C, ili dok slanina ne postane blago reš.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus