Ukusno predjelo za sve prilike.
Sastojci:
- 8 jaja i 1 jaje dodatno
- 3 kašike brašna
- 3 kašike prezli
- ulje
- 3 kašike majoneza
- 2 dl jogurta
- 1 kašika senfa
- 3 kisela krastavčića
- peršun
- so
- biber
Priprema:
Skuvati 8 jaja, zatim ih oljuštiti i preseći na pola po dužini.
Kisele krastavčiće iseći na kockice a peršun istno iseckati.
Kuvana jaja uvaljati u brašno, pa u umućeno jaje, a zatim u prezle i pržiti na vrelom ulju.
U odgovarajuću posudu sjediniti krastavce, peršun, majonez, jogurt, senf, so i biber i dobro izmešati.
Jaja staviti u posudu za serviranje, pa ih preliti pripremljenim sosom. Jaja staviti u frižider da se dobro ohlade pa poslužiti.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus