Obrok salate su leti najbolje rešenje, a mi vam predlažemo da malo promenite i napravite ovu sa paradajzom i kuvanim jajima. Preliv može da bude samo majonez, a možete i da pomešate jogurt, sok od limuna i senf i tako poboljšate ukus već odličnoj salati. Super je i uz roštilj, ali i kao lagani ručak.
Sastojci:
- 3 paradajza
- 1 paprika
- 150 g mariniranih pečuraka
- mladi luk
- 3-4 jajeta
Za preliv:
- majonez
- jogurt
- limunov sok
- senf
Priprema:
Paradajz isecite na kockice, pa mu dodajte seckanu papriku, mladi luk, pečurke i jaja koja ste prethodno skuvali. Posolite i sipajte majonez, pa dobro promešajte. Ako želite možete da napravite i preliv od jogurta, soka od limuna i senfa.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem