Obrok salate su leti najbolje rešenje, a mi vam predlažemo da malo promenite i napravite ovu sa paradajzom i kuvanim jajima. Preliv može da bude samo majonez, a možete i da pomešate jogurt, sok od limuna i senf i tako poboljšate ukus već odličnoj salati. Super je i uz roštilj, ali i kao lagani ručak

Sastojci:

  • 3 paradajza 
  • 1 paprika 
  • 150 g mariniranih pečuraka 
  • mladi luk 
  • 3-4 jajeta 

Za preliv:

  • majonez
  • jogurt 
  • limunov sok
  • senf

Priprema:
Paradajz isecite na kockice, pa mu dodajte seckanu papriku, mladi luk, pečurke i jaja koja ste prethodno skuvali. Posolite i sipajte majonez, pa dobro promešajte. Ako želite možete da napravite i preliv od jogurta, soka od limuna i senfa. 

Izvor: Stvar ukusa 

HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE