Za vikend doručak poslužite domaću lepinju i paštetu. Nema ništa lepše od mirisa domaćeg peciva, a ništa zdravije od domaćih namaza. Pašteta spada u najpopularnije namaze, a ovaj recept za pileću će vam se dopasti na prvi zalogaj. Bitno je da sve sastojke lepo skuvate i na kraju samo izblendirate.
Sastojci:
1 kg piletine
2-3 krompira
1 konzerva sardina
4-5 kašičica senfa
Priprema:
Piletinu skuvajte i odvojite od kože i kostiju. Sameljite, pa dodajte krompir koji ste prethodno skuvali. Kada i njega sameljete dodajte sardine koje ste procedili od ulja. Na kraju dodajte biber i senf i sve se dobro promeša. Pašteta je gotova.
Izvor: Stvar ukusa
HAJDE DA KUVAMO ZAJEDNO! Pošaljite nam svoj NAJBOLJI RECEPT i osvojite VREDNE NAGRADE
Čorba od karfiola sa kiselom pavlakom
Korpice sa belim mesom i paprikama
Hladno svinjsko pečenje za svečani ručak
Brend Bakina Tajna predstavio nove proizvode: Mediteranski umaci u susret hladnim danima
Slagana slavska salata sa paradajzom i kačkavaljem