Sastojci:
- 150 g dimljenih pilećih prsa
- 100 g kačkavalja
- 1 jabuka
- 1 crveni luk (šećer i so po 1 kašičica, jabukovo sirće 3-4 kašike)
- majonez
Priprema salate:
Ova salata će odlično ići uz slavske đakonije na vašoj trpezi, a najbolje od svega je što ćete je napraviti za kratko vreme.
Najpre iseckajte luk i stavite ga u činiju sa kašičisom šećera, soli, sirćetom i prelijte mlakom vodom. Promešajte i ostavite dok pripremate ostale sastojke.
Pileća prsa iseckajte na kockice, kao i jabuku. Kačkavalj izrendajte. Ređajte u činiji za serviranje sledećim redosledom: Pileća prsa, majonez, oceđeni luk, jabuka, majonez, kačkavalj.
Bonus video
Namirnice koje mogu da zamene ulje u receptima
Najbolji recept za domaću supu kakvu su naše bake pravile
Juneći gulaš sa suvim šljivama
Recept za visokoproteinske palačinke
Vitaminska čorba od brokolija i karfiola za manje od pola sata