Sastojci:
- pola glavice kineskog kupusa
- pola krastavca
- 1 konzerva kukuruza
- 100 g pavlake
- 1 kašika senfa
- 1 kašika ulja
- 1 kašika jabukovog sirćeta
- 1 kašičica meda
- So i biber po ukusu
- peršun (opciono)
Priprema salate od kineskog kupusa
Ova salata od kineskog kupusa sa pavlakom ne samo da je odličnog ukusa, već je i zdrava i brza za pripremu.
Kineski kupus iseći na tanke trake, a kukuruz ocediti. Narendajte ili iseckajte krastavac. Peršun sitno iseckati. Sve pomešajte.
Pomešati pavlaku, sirće, senf i med, dodati so i biber. Preliti preko povrća, umešati i služiti.
Bonus video
Od starog hleba napravite najbolje predjelo - rolnice punjene belim mesom i bešamel sosom!
Pečena škarpina u vinu za Svetog Trifuna
Princ salata sa belim mesom, jajima i krastavcima
Kako se pravi vinogradarska pogača za Svetog Trifuna
Krompir zaliven mlekom