1. Oprati grožđe, prepoloviti zrna na pola i izvaditi semenke. Oprati rukolu i salatu. Gorgonzolu usitniti. Orahe isitniti na četvrtine.
2. Izmešati sve sastojke, pouljiti i poprskati sokom od limuna.
Pročitajte tekst: Italijanska kuhinja
Uz čašu dobrog vina ova kombinacija odvešće vas pravo u Italiju!
25.10.2011.
1. Oprati grožđe, prepoloviti zrna na pola i izvaditi semenke. Oprati rukolu i salatu. Gorgonzolu usitniti. Orahe isitniti na četvrtine.
2. Izmešati sve sastojke, pouljiti i poprskati sokom od limuna.
2 veze rukole
1/2 glavice reckave zelene salate
400 g grožđa
100 g oraha
100 g gorgonzole (ili nekog drugog sira)
maslinovo ulje
sok od ½ limuna
Pročitajte tekst: Italijanska kuhinja
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus