Iseći paradajz na polovine i izmešati ga sa mocarelom, pa preliti dresingom od pesto sosa, maslinovog ulja i balzamiko sirćeta. Sve izmešati pa dodati opranu i oceđenu rukolu i masline. Posoliti, još jednom nežno promešati. Sipati u tanjire i posuti bosiljkom.
Kapreze special
Standardnu kombinaciju čeri paradajza i mocarele obogatite crnim maslinama i rukolom i dobićete luks varijantu!
Još iz kategorije
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus