1. Iseckati luk. Iseći meso na kocke. Zagrejati ulje u velikoj šerpi i ispržiti meso, pa dodati luk. Nakon 5 minuta naliti vodom i dodati začin od suvog povrća. Poklopiti i kuvati na niskoj temperaturi oko 40 minuta.
2. Oljuštiti krompir i rotkvu, pa iseći na kocke i dodati u jelo. Dodati i iseckanu šargarepu.
3. Posoliti i pobiberiti, kuvati još 30 minuta. Posuti na kraju seckanim peršunom i dodati po želji kuvani kukuruz.
NAPOMENA: Oni koji vole ljuto, mogu da naseckaju sitno čili papričicu.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus