Tajna pripreme ove čorbe datira od iskusnih kuvara, otkrijte tajnu pikantne arome

1. U paradajz dodati pinjole i miksati do glatke smese.
2. Zagrejati ulje u većoj posudi, dodati sitno naseckani luk, usitnjeni beli luk, semenke komorača i suvu usitnjenu ljutu papriku.
3. Dinstati oko 5 minuta dok luk omekša. Umešati preostalu količinu paradajza, bosiljak, vino i origano, zatim dodati i paradajz sa pinjolima i promešati.
4. Kada supa provri, kuvati na laganoj vatri još 5-6 minuta da se arome povežu.
5. Začiniti solju i biberom i po želji dodati još ljute paprike. Pre serviranja posuti preostalim bosiljkom.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaci i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?
*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukusa/
Izvor: gastro.24sata.hr