Ako ste ljubitelj jagnjetine ovom fenomenalnom jelu ćete teško odoleti. Ipak, nije teško za pripremu, pa ćete uz pomoć ovog recepta postati pravi majstor u kuhinji, 

Sastojci:

1 kg jagnjetine

1 kg spanaća

200 grama kiselog mleka

1 dl ulja

1 kašika brašna

2 glavice crnog luka

7,5 dl vode

so, biber

Pročitajte i: Kapama sa piletinom i spanaćem

Način pripreme:

Meso oprati, skuvati dopola i iseći na parčad. Ispržiti na ulju sitno naseckan crni luk, meso i spanać. Dodati brašno, posoliti, pobiberiti i sve izmešati. Naliti vodom u kojoj se meso kuvalo. Poklopiti i peći u rerni na umerenoj temperaturi oko sat vremena. Gotova kapama ne sme da ima mnogo tečnosti, ali ne treba ni da bude sasvim ukrčkana. Kapamu služiti uz kiselo mleko.

*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama - Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?

*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu >>>>>>>>>>>> https://www.instagram.com/stvar_ukus

Izvor: krstarica.com