Topla čorba je odličan izbor u toku zime.
Sastojci:
1 glavica crnog luka
3 čena belog luka
1 krompir
pola litre soka od paradajza
2 kašike paradajz pirea
malo peršuna ili suvog posiljka
so, biber
ulje
voda
150 g trapista isečenog na kockice
Priprema:
1. Zagrejte ulje i stavite iseckan crni i beli luk. Dodajte sok i pire od paradajza i krompir koji ste iseckali na kockice.
2. Neka se čorba krčka, pred kraj dodajte so, biber i peršun.
3. Kada budete servirali toplu čorbu stavite koju kockicu trapista.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom