Topla čorba je odličan izbor u toku zime.
Sastojci:
1 glavica crnog luka
3 čena belog luka
1 krompir
pola litre soka od paradajza
2 kašike paradajz pirea
malo peršuna ili suvog posiljka
so, biber
ulje
voda
150 g trapista isečenog na kockice
Priprema:
1. Zagrejte ulje i stavite iseckan crni i beli luk. Dodajte sok i pire od paradajza i krompir koji ste iseckali na kockice.
2. Neka se čorba krčka, pred kraj dodajte so, biber i peršun.
3. Kada budete servirali toplu čorbu stavite koju kockicu trapista.
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus