Prijaće vam porcija tople supe na ovo kišno vreme.
Sastojci:
2 glavice crnog luka
2 srednje šargarepe
3 srednja krompira
100 g graška
200 g goveđeg mesa
2 kašike brašna
so
biber
suvi biljni začin
1 pileca kocka za supu
voda po potrebi
Priprema:
Crni luk iseći, prodinstati na margarinu, dodati seckanu šargarepu i malo dinstati dok luk ne porumeni. Dodati seckani krompir i meso. Dinstati i istovremeno mešati. Zatim dodati brašno i mešati sve dok brasno malo ne porumeni. Naliti otprilike 1l vode može i malo više i dodati kocku za supu. Promešati i kad provri dodati grašak i začine. Kuvati još 20-ak minuta.
Savet: Možete dodati još povrća ili meso po želji.
Izvor:recepti.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus