Neka vam rerna nikad više ne bude masna i prljava.
Potrebno je:
kore od 2 pomorandže
kora od limuna
grančica ruzmarina
1 tegla sirće
soda bikarbona (posipati je kašikom po dnu rerne, vratima...)
U čistu teglu staviti kore od limuna i pomorandže, dodati grančicu ruzmarina, staviti pritiskivač za tegle, pa naliti sirćetom,zatvoriti teglu i ostaviti 5 dana da odstoji.
Nakon toga procediti, sipati u flašicu. Rernu posuti sodom - bikarbonom pa poprskati sredstvom. Ostaviti 20 minuta da odstoji, pa očistiti. Isproban recept, otklanja i tvrdokorne mrlje.
*Najbolje recepte, kulinarske savete, trikove i dijete možete pronaći i na našim Facebook stranicama – Stvar ukusa i Šta da kuvam danas?*Zapratite Stvar ukusa i na Instagramu
Izvor: recepti.com
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus