Kad vam se baš jede pica, toliko da nemate vremena ni da čekate da se testo "naraste", ovo je najbolji način da skratite postupak.
Recept je prilagođen za dve osobe, a vreme pripreme je 15 minuta.
Sastojci:
2 šolje brašna
šolja jogurta
1 kašika soli
1 kašičica praška za pecivo
dodaci po želji
Priprema:
Sve sastojke jednostavno pomešati i malo promešati, zatim staviti u pripremljeni pleh i staviti testo tako da prekrije ceo pleh (uključujući i strane).
Možete koristiti bilo koje šoljice za meru. Najbitnije je da koristite istu šoljicu za brašno i jogurt.
Dodatke po testu poslažite kako želite (salama, sir, povrće, sosovi…) i pecite kao i običnu picuu, na 220°C 10-15 minuta.
Izvor: slatkirecepti.hr
Lagana Rafaelo torta
Pečeno pile sa kestenjem
Kako da napravite karamel kocke
Zapečena pasta sa tunjevinom i paradajzom
Dečji svet je veći od ekrana: Priznanje za kampanju sa svrhom