Kad vam se baš jede pica, toliko da nemate vremena ni da čekate da se testo "naraste", ovo je najbolji način da skratite postupak.
Recept je prilagođen za dve osobe, a vreme pripreme je 15 minuta.
Sastojci:
2 šolje brašna
šolja jogurta
1 kašika soli
1 kašičica praška za pecivo
dodaci po želji
Priprema:
Sve sastojke jednostavno pomešati i malo promešati, zatim staviti u pripremljeni pleh i staviti testo tako da prekrije ceo pleh (uključujući i strane).
Možete koristiti bilo koje šoljice za meru. Najbitnije je da koristite istu šoljicu za brašno i jogurt.
Dodatke po testu poslažite kako želite (salama, sir, povrće, sosovi…) i pecite kao i običnu picuu, na 220°C 10-15 minuta.
Izvor: slatkirecepti.hr
1 SASTOJAK SE NIKAKO NE DODAJE U RUSKU SALATU, BRŽE SE KVARI: Milena je otkrila kako da ostane sveža i ukusna par dana
LAVA KOLAČ OD LIMUNA I BELE ČOKOLADE: Miks kiselog i slatkog, rastopljenog u ukusnom kolaču
VEĆINA DOMAĆICA PRAVI OVE GREŠKE PRILIKOM SPREMANJA PITE: Evo kako da vam svaki put uspe i bude savršena
SVI PRAVE ISTU GREŠKU KADA SPREMAJU KARBONARE: Evo kako da pripremite najkremastiji italijanski klasik
RUSKU SALATU SMO PRAVILI POGREŠNO: Bez nje je nezamisliva slavska trpeza, a 2 trika joj poboljšavaju ukus